2016-07-25 15:14:28• hírek • Nagykároly.ro

A nagykárolyi lány lett a legjobb

A tehetséges nagykárolyi lány, Karin Dragos bizonyult a legjobbnak a L'oreal vállalat által szervezett NYX Face Award Hungary sminkversenyen. A hétfőn nyilvánosságra hozott eredmény értelmében megnyerte a versenyt, ő az aki részt vehet a Nemzetközi Döntőn, melyet Los Angelesben rendeznek meg.

„Woohooo! Sikerült! Megnyertem a versenyt! Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatást! Nagyon boldog vagyok! Irány Los Angeles!"- tette közzé facebook oldalán a hírt Karin.

Annak ellenére, hogy a közönség szavazatai alapján hétvégén a második helyen állt, a zsűri véleménye szerint, mely az összesített pontok 75 %-t jelentette, a nagykárolyi sminkes teljesített legjobban a versenyben.

A szabályok értelmében Karin részt vesz majd a NYX Face Awards amerikai döntőjén, melyet Los Angelesben rendeznek augusztusban. Az utazás és ott tartózkodás költségeit a L'oreal cég állja. Az első helyezettként 200 000 forint pénzjutalmat és megannyi kozmetikai terméket tartalmazó csomagot kapott a döntő után a fiatal tehetség.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk Los Angelesben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: